Discount

Oferte Speciale si Discounturi

Oferta valabila pana in 28.1.2024

13% REDUCERE PENTRU PENSIONARI

Stim ca in general, persoanele pensionate au un castig mai mic, iar problemele la acoperis de obicei sunt costisitoare. De aceea, oferim o reducere de pana la 15% reducere pentru pensionari. Reducerea este efectuata pe baza cuponului de pensie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Discount doar cu cuponul de pensie

Posibilitate plata in rate

Oferta valabila pana in perioada afisata

Mereu apar alte oferte

Oferta valabila pana in 28.1.2024

10% REDUCERE MONTAJ ACOPERIS

Constructia acoperisului vine cu beneficii atunci cand apelati la noi. Va oferim o reducere de 10%, altfel dumneavoastra veti plati cu 10% mai putin. Aceasta oferta este adresata celor care doresc constructia acoperisului de la 0 sau celor care vor sa darame acoperisul existent si sa construiasca altul. Pentru alte detalii referitoare la promotii si oferte, va rugam sa ne contactati.

Reducere la montaj complet de acoperis

Accesorii incluse

Sisteme pluviale incluse

+ Alte preferinte

Oferta valabila in Permanenta

8% REDUCERE PENTRU PERSOANELE CARE NE ADUC UN CLIENT

Stim ca va plac reducereile, de asta le-am si facut. Inafara de faptul ca, preturile noastre sunt mereu discutabile, avem si reducere la anumite oferte, gen: Persoanele care ne recomanda si ne aduc un client au o reducere de cel putin 8% pentru montaj, reparataie acoperis. Oferta este valabila in permanenta. Pentru alte detalii referitoare la oferta, ne puteti apela sa discutam.

Puteti alege diferenta de 8% in bani

Clienti Nelimitati

Colaborare pe Termen Lung

+ alte beneficii...

PRIMA DATA LA NOI PE SITE?

OBTINETI O CONSTATARE GRATUITA