Servicii

Constructii Acoperisuri

Servicii de la A la Z

Constructii Acoperisuri Structura de Lemn

Daca sunteti in cautarea de specialisti pentru constructia acoperisului dvs. inseamna ca ati nimerit bine. Construim acoperisuri durabile la preturi avantajoase. Realizarea acoperisului trebuie efectuata de profesionisti. Calitatile activitatilor noastre sunt date de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele si standardele din domeniu. Beneficiati de o calitate superioara a materialelor utilizate, precum si a unui personal calificat. Va asiguram ca planurile si constructiile dumneavoastra au garantia calitatii lucrarilor, astfel incat dvs. sa stati in siguranta sub noul acoperis.

Ordinea efectuarii acoperisului va fi:

montarea cosoroabei

montarea talpilor

montarea popilor

montarea panelor

montarea capriorilor

montare clesti si contravantuiri

montarea talpilor

montare astereala

montare strat difuzie

montare sipci

montare invelitoare

montare accesorii

TIPURI DE ACOPERIS

Acoperis intr-o apa, acoperis in doua ape, acoperis in trei ape, acoperis in patru ape, acoperis cu pante inegale, acoperis cu forma complexa, acoperis tip terasa, acoperis cu panta franta cu forma concava, acoperis cu panta curba, acoperis cu lucarne

TIPURI DE INVELITORI

Tigla Metalica, Tigla Ceramica, Tigla din Beton, Sindrila Bituminoasa, Panou Sandwich, Tabla Cutata, Tabla Faltuita Click

Cum demaram procesul de colaborare?

Pasul nr. 1
1. NE APELATI
Ne apelati, discutam despre proiectul / problema dumneavoastra, urmand sa ne deplasam la fata locului pentru a efectua constatarea.
Pasul nr. 1
Pasul nr. 2
2. CONSTATARE SI DEVIZ
Odata efectuata constatarea, putem incepe masuratorile si sa analizam oferta comerciala pentru materialele necesare pentru a putea fi eliberat un deviz estimativ. Estimarea se poate face si prin telefon, email, whatsapp.
Pasul nr. 2
Pasul nr. 3
3. ACHIZITIA MATERIALELOR
Exista doua variante. Materiale achizitionate de dumneavoastra sau de noi. Insa pentru a beneficia de garantie, va trebui sa cumparati materialele indicate de noi la constatare.
Pasul nr. 3
Pasul nr.4
4. DEMARARE LUCRARE
Executia reparatiei, constructiei, montajului poate dura mai multe zile, in functie de natura problemei. Insa garantam ca vom respecta termenii stabiliti in contract.
Pasul nr.4
Ultimul pas
5. FINALIZARE
La finalizarea lucrarii, se verifica indetaliat lucrarea si se incheie contractul cu achitarea pentru serviciile oferite.
Ultimul pas

Care este tariful estimativ pentru realizarea unui acoperiș, incluzând costurile de manoperă și materiale?

Constructia unui acoperis presupune foarte multe elemente si variatii implicate, iar pretul acestuia difera in functie de aceste variatii. Puteti folosii pagina de Calculator Pret Acoperis pentru a aproxima costul estimativ al acoperisului dvs.

Lista Preturi 2024 - 2023

 • Tigla Metalica
  110-170 RON/MP
 • Tabla Cutata
  90-140 RON/MP
 • Tabla Click
  120-180 RON/MP
 • Tigla Ceramica
  140-220 RON/MP
 • Tigla Beton
  140-180 RON/MP
 • Sindrila Bituminoasa
  60-160 RON/MP
 • Accesorii
  40-120 RON/ML
 • Dulgherie
  80-160 RON/MP
 • Astereala
  40-70 RON/MP

Serviciile enumarate au incluse in pret urmatoarele: achizitie si livrare materiale, elemente de imbinare, sisteme de prindere, folie anticondens, sipca (caroiaj).

Disponibili in 90% din Judete

Harta noastră reflectă angajamentul nostru de a livra și monta acoperișuri de înaltă calitate în fiecare colț al țării, aducând protecție și estetică în locuințele dvs. Oriunde în România, suntem partenerul dvs. de încredere pentru servicii profesionale de montaj acoperis.

Alba Arad Argeș Bacău Bihor Bistrița-Năsăud Botoșani Brașov Brăila București Buzău Caraș-Severin Călărași Cluj Constanța Covasna Dâmbovița Dolj Galați Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomița Iași Ilfov Maramureș Mehedinți Mureș Neamț Olt Prahova Satu Mare Sălaj Sibiu Suceava Teleorman Timiș Tulcea Vaslui Vâlcea Vrancea