Recenzii

Parerea Clientilor Nostrii

Din trei echipe, voi sunteti singurii care a-ti fost capabili sa schimbati jgheaburile la bloc. Intr-adevar nu a fost o sarcina usoara, dar totul a fost rezolvat. Speram sa nu mai avem probleme pe viitor. Multumim de suport.
Iona Serbanescu
Inlocuire jgheaburi
13 August 2022
Izolatia podului a fost esentiala, mereu aveam condens si mucegai pe tavan. Ei au facut o treaba buna izoland podul si pe urma podind cu lemne. Se simte deja diferenta de izolatie termica. Este mult mai bine asa.
Alex Dragan
Izolatie Pod
4 Aprilie 2023
Structura acoperisului a fost deja facuta de anul trecut. Totul a ramas asa pana am reusit sa imi strang bani pentru montajul tiglei ceramice. Ceea ce stiam era faptul ca trebuie sa ai cunostiinte bune pentru a lucra cu tigla ceramica. Insa acesti meseriasi au montat totul ca la farte, rezultatul fiind unul foarte bun.
Beniamin Popescu
Montaj Tigla Ceramica
16 Septembrie 2023
Eu si sotul ne-am decis sa construim un foisor in curte. Curtea fiind mare si in mare parte goala, am umplut-o cu un foisor extrem de frumos, care a fost realizat in doar 4 zile. Este mai frumos decat de asteptam.
Anamaria Dobre
Foisor de Lemn
5 Mai 2022
Membrana bituminoasa de pe acoperisul blocului era crepat in majoritatea imbinarilor. Desi s-a mai intervenit asupra reparatia acestora, de data aceasta nu s-a mai putut efectua nici o reparatie. Baietii mi-au recomandat hidroizolatia in doua straturi, astfel mi-au dat o garantie de 10 ani. Arata ok, acum sa vedem rezultatele in timp.
Vasilescu Boroi
Hidroizolatie
22 Martie 2023
Baietii au intervenit rapid chiar si daca a fost o simpla reparatie. Nu m-a costat pe cat ma asteptam. Rezultatul, o sa il vedem in timp. Multumesc.
Octavian Saguna
Reparatie Acoperis
12 Iunie 2023
Am decis sa imi extind spatiul locuibil facand o mansarda in locul acoperisului. Nu aveam nici un plan si nici o idee, am lasat echipa sa isi faca proiectul si calculele. Spre surprinderea mea , a iesit peste asteptarile mele. Este superb!
Dumitru Korzha
Mansardare
4 Septembrie 2022

ATI LUCRAT CU NOI? LASATI UN COMENTARIU!

Ne ajuta mult sa ne lasati recenzii in urma colaborarii noastre cu dumneavoastra. Va puteti exprima liberi opinia dumneavoastra, buna sau rea, in legatura cu serviciile noastre.